Micro-Gold Stamp

Har du nåleskræk og undgår filler eller botox behandling kan du nu glæde dig til denne behandling, hvor du får en specielt afbalanceret cocktail indeholdende en foryngende formulering af 50 forskellige ingredienser, såsom 12 vitaminer, 6 co-enzymer, 20 aminosyrer og 32 mg Hyaluronsyre.

Behandlingen er den mest innovative teknologi som kombinerer vitaminer, enzymer aminosyrer og hyaluronsyre. Opløsningen anbringes i enheden, hvor den administreres gennem små GULD belagt mikro nåle som stampes direkte i huden. Dette skaber et blødt, naturligt udseende, hvilket efterlader ansigtet glattere, strammere og forynget. Behandlingen har en minimal ubehag og ingen synlige bivirkninger.

Behandlingen er opbygget efter samme princip som i microneedle, der anvender små fine mikronåle, en såkaldt invasiv ikke-kirurgisk behandling. Under behandlingen punkterer disse nåle huden for at skabe et kontrolleret hudtraume, der udløser kroppen til at “helbrede” de mikroskopiske skader med øget produktion af kollagen og elastin. Dette resulterer i forbedret hud kvalitet ved at udjævne rynker, fastholde fugtighed og give glans.

Er processen sikker?

Ja helt sikkert!

Da epidermis forbliver intakt, er denne avancerede form for mikroneedling sikker og kan bruges i områder, hvor laserbehandlinger og dybe skræl ikke kan udføres. Der er ikke behov for nogen anæstesi eller bedøvelses creme. Det er en meget forfriskende og afslappende behandling. De små mikrokanaler lukker inden for en time, så infektioner efter proceduren er ekstremt sjældne. Proceduren kan gentages hver anden til fire uger alt efter eget ønske og behov.

Ved at få den bedste effekt bør behandlingen gentages i løbet af tre behandlinger med 2 – 4 ugers mellemrum

Hvad du kan forvente:

  • Mindsker porer og rynker med kollagen stimulering
  • Fast hud med hyaluronsyre
  • Forbedre hudkvaliteten med aminosyrer
  • Tilfører huden glans
  • Smertefri procedure med minimal potentiel kortvarig rødme

Varighed 45 min.

Priser

  • En behandling 1.200 kr.

  • 3 behandlinger (kur) 3.000kr.

  • 5 behandlinger (kur) 4.800 kr

Book tid