Hvad er SUNEKOS?

Sunekos er en injektionsbehandling der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gendanner og opbygger hudkvalitet og balance.

Sunekos’s unikke formel, har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i huden, der begge reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller. Takket være denne proces modvirker Sunekos aldringstegn, med hensyn til din naturlige ansigtsform.

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, hals, décolleté og hænder. Det er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, hvor produktet kan fjerne poser og mørke rander.

Behandlingen udføres som en kur af 3 behandlinger med 2 ugers interval. Herefter anbefales en opfølgende behandling efter ca. 6 måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe varer resultatet?

Afhængigt af patienten og dens hudkvalitet varer behandlingen i gennemsnit i 6 måneder.

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos mindsker tegn på aldring. Sunekos er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, der stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidig. Det gendanner volumentab og forbedrer huden elasticitet på en naturlig måde.

Kan du vende tilbage til arbejde/hverdag umiddelbart efter en behandling?

Behandlingen har ingen helingstid, hvilket betyder at man kan fortsætte sin normale hverdag umiddelbart efter en behandling. Dog med undtagelse af behandling omkring øjnene, hvor man kan opleve midlertidig hævelse, hvilket forsvinder igen inden for 24-72 timer. Det anbefales at undgå træning og solbadning til hævelsen har aftaget helt.

Hvor lang tid tager en behandling?

Et kurforløb skal gentages 3 gange med 2 ugers mellemrum. Hver behandling tager i gennemsnit 15 minutter.

  • Pris for 3 behandlinger 5.000 kr.

Book tid
SuneKos