Giv jeres brud/brudgom og ven/veninde en oplevelse hun/han og I sent glemmer.

En privat forkælelse for jer alle med fokus på bruden/brudgommen.

I er en typisk gruppe på f.eks 5 til 10 friske venner/veninder, som ønsker at give jer selv og Jeres ”brud/brudgom” en god wellness oplevelse.

Arrangementet foregår i klinikken, som vil være lukket for uvedkommende i de timer jeres arrangement afholdes.

Ved ankomst vil der være 1 glas bobler til hver deltager, som kan nydes under god stemning. Vi vil sørge for god musik og lidt pynt.

Derefter kan I nyde Spa pedicure, hvor I får en scub for at fjerne døde hudceller. Fødderne kommer derefter i varm vand med Himalaya salt. Vælg mellem kokos/citrus/agurk eller rosenblade til dit varmt vand. Fødderne plejes imens du sidder i massagestolen og nyder en lækker massage af nakke og ryg. Til slut får du en af vores lækre coctails i vandet, som renser, desinficere, plejer og fugter fødderne. Spa pedicure afsluttes med en fugtgivende creme og Shellack.

Hænderne få en lækker manicure, hvor negle filles og formes efter ønske, og afsluttes med Shellack som holder op til 3 uger.

Vælger I deluxe pakken vil brud/brudgom får en lækker ansigtsbehandling udvælges efter hudtype. Behandlingen indeholder rens af ansigt, en mild peeling for at fjerne døde hudceller, damp, ansigtsmassage, maske efter hudtype, retning af bryn, serum og afsluttende dagcreme.

Har I specielle ønsker til jeres wellness, snakker vi om det- intet arrangement er for stort eller for småt. Vi kan selvfølgelig også arrangere kropsbehandlinger til brud/brudgom eller evt. ansigtsbehandlinger til polterabend gæsterne. – kontakt os og lad os skræddersy jeres dag.

Vælg mellem to lækre pakker, der vil sikre en skøn start på den festlige dag. Book den perfekte polterabend oplevelse på info@midaseclinic.dk eller tlf. 39461781.

Deluxe polterabend pakke

Spa pedicure og Manicure + Shellack for alle deltagere (mænd kan fravælge Shellack).

En ansigtsbehandling til bruden/brudgommen 60 min. (behandling udvælges efter hudtype) + retning af bryn.

1 glas bobler pr. person + lille chokolade

Pris pr. person 795 kr. ( min. 5 deltagere og max. 10 deltagere)

Standard polterabend pakke

Spa pedicure og manicure + Shellack for alle deltagere

1 glas bobler pr. person

Pris pr. person 695 kr. (min 5 deltagere og max. 10 deltagere)