Profhilo

Profhilo er den allerførste injicerbar anti-aging behandling baseret på hyaluronsyre. Udover fugt og opstramning, tilføjer produktet også huden en høj koncentration af hyaluronsyre (32g/ml).

Profhilo er en bio-stimulater, hvilket vil sige at produktet stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, kollagen og elastin, som vil give en opstrammende virkning på huden. Produktet indeholder ikke BDDE (et stof, der kryds-binder traditionelle fillers), hvilket gør den helt fri for syntetiske stoffer.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen udføres normalt i to faser med 3- 4 ugers mellemrum. Produktet injiceres i 10 punkter (ved behandling af ansigt) og fordeler sig derefter selv jævnt i vævet.

Behandlingen er progressiv og resultatet kommer trinvis. Ud over ansigtet kan du også behandle områder som hals, decolletage og arme.

Behandlingen holder i op til ca. 6 måneder og derefter anbefales en opfølgning.

Kan alle behandles med Profhilo?

Vi behandler ikke folk under 18 år og personer der er gravid, ammer eller har sår/betændelse i det område, der skal behandles, f.eks. herpes.

Hvornår kan jeg resultater af behandlingen?

De fleste kan umiddelbart se resultater efter den første behandling, som vil tilføje fugt til huden. Det vil give dig øget glød og opstramning, men det endelige resultat ses dog først omkring en måned efter endt behandling.

Er der nogen risici eller bivirkninger ved Profhilo?

Hyaluronsyre – injektion er i dag et sikkert og velprøvet produkt med meget få og sjældne bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger er relateret til selve injektionen, som kan give en let rødme/hævelse, ømhed og blå mærker. Disse bivirkninger er normalt milde og falder til ro inden for 1-2 dage, og det kræver ingen handling. Som ved alle andre injektioner, er der en lille risiko for infektion. Er du i tvivl om en formodet bivirkning, skal du altid kontakte din behandle for en vurdering.

Kan jeg træne som sædvanligt efter en Profhilo behandling?

Du skal vente med træning til der er gået mellem 48 -72 timer for at undgå risiko, for øget hævelse på grund af øget blodcirkulation.

Kan jeg få lavet Profhilo behandling, når jeg tidligere har fået en behandling med filler eller skinbooster?

Ja, det kan du godt, dog skal du altid oplyse din behandler om tidligere behandlinger, samt hvilket produkt du er blevet behandlet med. I samråd med din behandler kan I vurdere om behandling med Profhilo passer til dig.

Priser

  • Pr. Sprøjte (2 ml ) 2.000 kr.
  • Kur 2 sprøjter ( 4 ml) 5.000 kr.
Scroll to Top