Anti-age behandlinger

  • Dermapen (microneedle) – pris 1.199 kr.
  • Dermapen ink. peeling – pris 1.500 kr.

De fleste kunne tænke sig at bevare et friskt og ungt udseende hele live igennem. Det er dog ikke så nemt, idet huden forandre sig med alderen.

Vi har flere behandlinger til hudforyngelse, som giver en generel foryngende effekt. Du kan læse mere her eller booke en tid til konsultation.

Dermapen

Dermapen (microneedle) er en metode til effektivt at forbedre hudens kvalitet. Dermapen bruges til forskellige typer af hudproblemer, såsom opstramning og hudforyngelse, fine linjer og rynker, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar – herunder acne ar, kirurgiske ar og forbrændinger, og strækmærker.

PRP

Vi du gerne have glød til din hud og vil helst undgå kemiske stoffer, så vil denne behandling helt klart være noget for dig!

Behandling med blodpladerigt plasma udvundet af eget blod, fremskynder hudens naturlig heling ved hjælp af de væksthormoner, der er i blodet.

Kosmetisk Akupunktur

Hos Midase Clinic tilbyder vi nu en helt unik behandling i kosmetisk akupunktur.

Med kosmetisk akupunktur har du blandt andet mulighed for – helt uden brug af kemi eller kirurgi – at afhjælpe, reducere og forebygge tidens ældningstegn samt få gløden i ansigtet tilbage.

Scroll to Top