VelaShape III behandling

Er du træt af appelsinhud (cellulite) ? Eller døjer du med en genstridigt fedt?

VelaShape III™ er en af de mest veldokumenterede behandlingsformer til opstramning af slap hud på kroppen, contour af kroppen uden fedtsugning og effektiv reduktion af Cellulite på baller og lår. Til forskel fra cool-tech og fedtfrysning, som reducerer fedt, arbejder VelaShape III med at destruere fedtceller gennem opvarming af vævet. Dette booster din hud til selv at danne nyt kollagen, og derved opstramme den, samt styrker din metabolisme, så du lettere kan slippe af med genstridigt fedt.

Behandlingen reducerer uønskede fedtdepoter og løs hud efter f.eks. en fødsel, de såkaldte mormor-arme eller en træls dobbelthage, og uden stor ubehag.

Mange oplever løs hud efter vægttab eller graviditet, og det kan være svært (og ofte umuligt) at træne det væk, hvis først huden er blevet slap.

Løs hud på mave, baller, lår og knæ er blandt de populære områder at blive behandlet. Formålet med VelaShape er en konkret reducering af omfanget i centimeter ligesom en glattere og pænere hudstruktur får dine former fremhævet på flotteste vis.

For langt de fleste der kommer over 30-årsalderen, begynder huden at miste sin elasticitet. Ved større vægttab kan det give løs og crepet hud i de områder hvor vægttabet har været mest intensivt. Kroppen efter en fødsel kan have behov for lidt hjælp til at komme tilbage i vanlig styrke og form, og her er behandlingen især effektiv, da den både strammer vævet op og reducerer uønskede fedtdepoter på f.eks. maven eller lår og baller.

Velashape egner sig også til dig der har fået forestaget en kosmetisk operation i form af fedsugning, eller reducering af løs hud. Her vil VelaShape være den ideelle kombinationsbehandling, der sikrer et flot og jævnt resultat ved at dræne væsken fra de behandlede områder og derved give en mere ensartet hudstruktur og et flot resultat samt mindsker hævelser efter en kosmetisk operation. Der findes utallige gode eksempler med kombination af disse behandlinger.

Hvordan virker VelashapeIII?

Med SyneronCandela’s patenterede elos teknologi kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, og samtidig suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Det tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og af kollagenfibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning og af et vakuum stimulerer til dannelse af nye og bedre kollagene og elastiske fibre, hvilket resulterer i at slaphed i huden, såvel som generelt øget fylde i området mindskes, ligesom der sker en generel forbedring af hudens struktur og tekstur.

VelaShape III™ er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker en fedtsugning, eller kirurgiske indgreb, men som kæmper med løs slap hud og/eller buler og ujævn hud på eksempelvis baller og lår. Alt sammen i en behandling, som kan foretages uden nogen form for restitutionstid eller efterfølgende ardannelser.

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.

Med VelaShape III kan du opnå disse egenskaber:

 • Fedt og cellulite reducerende.

 • Hudopstrammende.

 • Øger elasticiteten i huden.

 • Varmevakuum cellulitemassage.

 • Dræner og fjerner affaldsstoffer fra huden.

Vi kan behandle stort set alle områder med VelaShape III™, men de populære valg er lår, baller, mave, mormor-arme og dobbelthage. Til din gratis konsultation kan du snakke med din behandler omkring hvilke områder, du ønsker behandling.

Hvor hurtigt kan jeg se en forandring?

Gradvis forbedring af det behandlede område kan erkendes allerede efter 1. behandling, idet hudoverfladen fremtræder mere glat og fast. Det endelige resultat ses først efter 3 mdr.

Hvor mange centimeter kan jeg få reduceret min omkreds?

I kliniske studier rapporterer patienter en gennemsnitsreduktion på 1 – 3 centimeter efter 1 behandling. I en nylig undersøgelse udviste 100 % af patienterne en reduktion på mindst 1,5 cm.

Gør det ondt?

De fleste patienter finder behandlingen med VelaShape III™ behagelig – som en varm dyb vævsmassage. Behandlingen er designet, så den tager hensyn til dit komfortniveau og din sensitivitet. Det er normalt, at man oplever en vis varmefølelse i området i nogle timer efter behandlingen. Din hud kan også være rød i adskillige timer efter behandlingen. Efter behandlingen kan man have en fornemmelse som efter en intensiv workout. Der kan forekomme hævelse og blå mærker på særligt sensitive områder som fx overarme og hage.

Er VelaShape III sikker?

Absolut..

Sikkerhed og effektivitet er blevet dokumenteret med resultater fra kliniske Multi-Centerundersøgelser og i mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt.

Behandlingen er sikker og effektiv til alle hudtyper og -farver. Der er ingen rapporter om negative sundhedspåvirkninger hverken på kort eller langt sigt.

Med over 10 års klinisk erfaring, mere end et dusin undersøgelser og flere publicerede studier end noget andet apparatur, er VelaShape i dag den mest anerkendte non-invasive, konturformende behandling på markedet.

VelaShape er CE mærket, FDA godkendt, fuldstændig sikker og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.

Hvem er de bedste kandidater til VelaShape III™ behandling?

 • Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30
 • Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.

Kontraindikationer

 • Pacemaker
 • Implantater med metal
 • Åreknuder
 • Gravide eller ammende
 • Historik med kræft
 • Inden behandlingen

Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen.

Hvor mange behandlinger?

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Resultatet er ikke permanent, hvorfor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger hver 6. – 12. måned. Behandlingerne optimeres med en sund og aktiv livsstil.

Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, reducering af fedtdepoter, opstramning efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningtegn.

Behandlingen er ikke en slankekur, men skal ses som en hjælp til reduktion af genstridige fedtdepoter.

Varighed 35-55 min.

Pris

 • 1.500 kr.
Scroll to Top