BoCox™

BoCox™

Det er ingen hemmelighed, at mange mænd ønsker en større penis (både i længde og omkreds) samt stærkere erektioner. For mange mænd er frustrationerne ikke kun størrelsen, men også problemer med deres seksuelle sundhed. Erektil dysfunktion (ED) er en almindelig tilstand, der rammer mænd i alle aldre og kan føre til følelser af flovhed og mindreværd.
Den gode nyhed er, at injektioner af botulinumtoksiner er en effektiv behandling til at afhjælpe problemer med ED, genoprette seksuelt velvære og samtidig forbedre penisstørrelsen. Har du prøvet alt uden held – piller, pumper og hormonbehandling? Erektil dysfunktion kan stadig
være en udfordring i dit liv. Hos Midase Clinic specialiserer vi os i BoCox, P-Shot og dermal filler i penis. Disse banebrydende behandlinger hjælper mænd, der ikke har haft succes med andre behandlinger.

Hvad er BoCox™?

BoCox™ er en ikke-kirurgisk behandling for ED, der indebærer injektion af Botox i penisskaftet for at øge den seksuelle ydeevne. Længe brugt af læger til at reducere rynker i ansigtet, har ny medicinsk forskning offentliggjort i Journal of Sexual Medicine vist, at Botox kan forbedre erektioner ved at afslappe de glatte muskler i blodkarrene i penis, hvilket øger blodgennemstrømningen. Dette resulterer i større, hårdere og længerevarende erektioner. Botox- injektioner i penis har vist sig at øge patienternes evne til at opnå og opretholde en erektion i 3-6 måneder. Et andet spændende resultat af BoCox™-behandlingen er en forøgelse af penisstørrelsen. BoCox™ giver fantastiske resultater alene, men virker synergistisk med P-Shot, som stimulerer væksten af nye blodkar og kollagen i penis. Kombinationen af BoCox™ og P-Shot forlænger resultaterne og giver mere omkreds og længde. Mange patienter rapporterer også forbedret kontrol over for tidlig ejakulation (P.E.).
Behandlingen kan forbedre følgende problemer:

  1. Erektil dysfunktion
  2. Svag erektion
  3. Manglende evne til at opretholde en erektion
  4. For tidlig ejakulation
  5. Længde og omkreds af penis
  6. Orgasme kvalitet
  7. Samlet seksuel funktion
  8. Forbedring af erektion hos mænd, der har afsluttet strålebehandling for prostatakræft

Hvem kan have gavn af behandlingen?

Mænd, der ønsker at forbedre deres seksuelle ydeevne uden kirurgi, kan bruge denne procedure, inklusive patienter, der ikke har haft succes med Viagra og lignende lægemidler. Vi kan hjælpe dig med at afgøre, om denne behandling er den rigtige for dig.

Hvordan virker behandlingen?

Ved at afslappe musklerne i penis kan Botox-injektioner forbedre blodgennemstrømningen hos mænd med erektil dysfunktion, hvilket medfører forbedrede erektioner.

Hvor lang tid varer behandlingen?

Hele proceduren er en kort, ikke-kirurgisk behandling, der udføres bekvemt på klinikken. Hver injektion tager kun et par minutter.

Er behandlingen smertefuld?

Nej. Vi gør alt for at gøre din oplevelse så behagelig som muligt. Lægen vil bruge både lokal og injicerbar bedøvelse for at minimere smerte. De fleste patienter rapporterer ingen smerte.

Hvad er restitutionstiden?

Efter proceduren skal du afstå fra sex i 24 timer. Udover dette kræves ingen genopretning eller nedetid, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for mange patienter.

Hvornår kan jeg se resultater?

De fleste mænd begynder at bemærke resultater omkring to uger efter proceduren.

Hvor længe holder BoCox™?

Efter kun én session varer resultaterne typisk i tre til seks måneder.

Pris

BOCOX PRIS 4.500 kr
 
* KOMBI BEHANDLING BOCOX + P- SHOT 9.000 KR
 
Scroll to Top