Om os

Historie

Alle gode ting har en historie bag sig, og historien om Midase Clinic startede tilbage i hyggelige omgivelser i Gentofte i 2018.

Stifter og indehaver af Midase Clinic er Speciallæge Muhammad Al-Hamadani og ægtefælle Zina. Muhammad har tidligere drevet en hudklinik i udlandet, hvor der var fokus på forskellige hudsygdomme og kosmetiske injektionsbehandlinger. Zina er Danmarks første bioanalytiker med injektions certifikat, og det er noget at være stolt over, for hun har i mange år haft hjertet og hjernen rettet mod æstetik.

Med dette fælles grundlag byggede de videre på idéen om at skabe en kosmetisk lægeklinik, hvor nærvær og tværfagligt samarbejde skulle være grundpillerne i det daglige arbejde. Patienten er altid i centrum, og de er klar med rådgivning og individuel behandling. De lytter med omhu og realiserer ønskerne om at skabe et yngre naturligt look og fremme ens skønhed. De arbejder mod at skabe en naturlig skønhed efter princippet ’’less is more’’, hvilket ses tydeligt på resultaterne.

En varm sommerdag i august 2018 åbnede Midase Clinic først sin små lokale i Gentofte, hvor deres drøm skulle realiseres.

Efter et års behandlinger og de søde faste kunder de havde fået, besluttede de sig at åbne i større lokaler. Den 1. september 2019 flyttede de ind i store lyse lokaler på Jagtvej 121, og her blev der ikke gået i kompromis med indretningen og stemningen.

De går op i uddannelse og professionalisme og deltager derfor løbende i kurser både i Danmark men også i udlandet i alt fra filler og botox, hudanalyse, Velashape kropsbehandlinger m.m. Midase clinic er stedet hvor du møder professionelle sundhedsfaglige personale der forstår at arbejde sammen for dig i hyggelige og stemningsfulde lokaler.

Midase Clinic er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Behandlere

Muhammad Al-Hamadani

Ansvarlig Overlæge

Muhammad har 20 års erfaring som læge og har arbejdet på adskillige sygehuse, og har været klinikansvarlig læge på dermatologisk klinik i udlandet.

Muhammad er målrettet og viser stort engagement i kundens egne ønsker og behov. Derudover undersøger han grundigt alle muligheder og risici.

Zina Al-Hamadani

Kosmetisk behandler

Vores kosmetiske behandler Zina, er blandt andet specialuddannet i Restylane, Teosyal og Profhilo hvilket betyder, at hun kan udføre avancerede filler og anti-age behandlinger.

Zina er uddannet bioanalytiker og hudterapeut, med 12 års erfaring fra sundhedsvæsnet. 

Zina er meget omhyggelig og professionel i sit arbejde.

Scroll to Top