Diamantslibning og DermaOxy

Oxygenbehandling er en populær ansigtsbehandling, fordi behandlingen er velegnet til at superbooste en tør, livløs, stresset og moden hud. Allerede efter første behandling vil du kunne se en forskel. Din hud bliver gennemfugtet og opstrammet. Huden føles frisk, og du får en flot glød og udstråling. Linier og rynker reduceres.

Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis – hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke også gør at cremer og serum, på egen hånd, faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinol der stimulere cellefornyelsen.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-aging effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser.

Denne proces gør, at din hud

  • Bliver meget forfinet, strammere og fastere, da teksturen behandles i de dybere lag
  • Bliver strammet op, så fine linjer og rynker reduceres
  • Stimulerer produktionen af kollagen

  • Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
  • De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
  • Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron

Med denne pakke får du både diamantslibning og oxygenbehandling til én samlet pris: Diamantslibningen bortskaffer alle døde hudceller, oxygenbehandlingen gør din hud glattere og fine linjer forsvinder ved, at serum trykkes ind i underhuden og gør huden glat.

Vi gør derfor meget ud af at nævne, at den originale behandling hedder dermaOXY så du som kunde ved, at det er den originale oxygenbehandling, du får hos os. Derved er du sikret det resultat, som du har læst, at behandlingen vil give dig.

  • Pris 949 kr.
 
 
Scroll to Top